Радковецький навчально-виховний комплекс

Ласкаво просимо!

Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу

“Учень – це не посудина, яку потрібно наповнити, а факел, який треба запалити”

К.Ушинський

/Files/images/DSC_0009.jpg

Доброго дня, шановні відвідувачі нашого сайту!

Ми дуже хочемо, щоб ви поближче познайомилися з нашою школою і щоб це знайомство було корисним, цікавим та приємним. Добре було б мати в числі відвідувачів сайту не тільки вчителів, учнів та батьків школи, але і тих, хто цікавиться нашим життям, наших друзів: випускників, котрі, звичайно ж, душею з нами; шановних ветеранів, гостей школи; та той соціум, у якому ми живемо і разом творимо добрі справи. Сподіваємося, що інформація про школу зацікавить наших потенційних учнів та їх батьків різноманітністю, змістовністю, творчістю, вдачами, проблемами, труднощами навчальної та позаурочної діяльності.

Тільки по-справжньому освічена людина може бути успішною та досягти поставленої мети. Тому адміністрація та вчителі школи вважають своїм головним завданням навчати учнів на найвищому рівні, розвивати їх творчий потенціал і потребу в отриманні знань.

Ми дуже любимо свою школу та з великою повагою ставимося до нелегкої праці наших учителів і підтримуємо творчий потенціал учнів. Сподіваємося, що з батьками учнів нашої школи ми завжди будемо одностайними у питаннях навчання та виховання наших спільних дітей, за яких ми несемо відповідальність перед країною та нашим майбутнім.

Директор школи, Гуцалюк Людмила Валентинівна

Заходи

У цьому розділі немає заходів.

Всi заходи

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Червень 2019 Наступна
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930